Prezentari
Materialele de la seminarul de instruire online, organizat de către BTSF din 07.06-11.06.2021 privind ”Compoziția produselor alimentare și informarea consumatorilor”. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Materialele prezentate în cadrul activităților de instruire cu privire la „Pesta porcină africană, îmbunătățirea și consolidarea cadrului sanitar și fitosanitar în țările din afara UE (BTSF World) în cadrul inițiativei Instruire mai bună pentru o hrană mai sigură – LOT 4: Sănătatea și bunăstarea animalelor în Africa și țările PEV” pot fi accesate aici: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Materialele prezentate la seminarul de instruire din 25-27 mai a inspectorilor pentru siguranţa alimentelor din cadrul subdiviziunilor teritoriale ale ANSA pot fi accesate aici
Materialul prezentat la conferinta de presă din data 11.04.2014 Prim ministrul Iurie LEANCĂ a participat la o conferinţă organizată de ANSA poate fi accesat aici
Materialul prezentat la conferinta de presă din data 29.04.2014 “Controlul calităţii şi siguranţei apei potabile” poate fi accesat aici
Materialul prezentat la Seminarul din data de 14-15 august cu tema "Implementarea legislaţiei în domeniul cărnii de pasăre şi ouă pentru consum" poate fi accesat aici
Materialul prezentat la Seminarul din data de 29 octombrie cu tema "Implementarea Programului Naţional de Control pentru Influeţa Aviară şi Salmonela" poate fi accesat aici
Materialul prezentat la Seminarul din data de 01.12.2015 cu tema „Sistemul integrat de management al siguranţei alimentare (GMP şi HACCP) – pentru unităţile care produc produse din carne” poate fi accesat aici