Actualizat pe: 20 octombrie 2017 |

La DRSA Hânceşti s-a discutat despre alimentaţia copiilor la şcoli şi grădiniţe

11.10.2017 09:57

La Direcția Raională Siguranța Alimentelor Hîncești  a avut loc  ședința  cu participarea  agenților econimici  distribuitori de produse alimentare  în instituțiile de învățămînt școlar –preșcolar cu tema”Principiile generale ale legislației  privind regulile  de igienă și prestarea serviciilor de  distribuție a produselor alimentare. Rezultatele efectuării controalelor ”.

Agenda întrunirii a inclus chestiunile privind organizarea și desfășurarea activităților de recepționare ,depozitare și păstrare a produselor alimentare conform legislației in viguare, respectarea cerințelor contractului încheiat cu instituțile de învățămînt și actele necesare  la livrarea produselor.

O atenţie mai mare a fost acordată  cerințelor de igienă a transportului și personalului  responsabil de livrarea produselor.

La şedinţă  s-a  discutat detaliat  situația la zi din cadrul  instituţiilor educative la capitolul organizarea alimentaţiei copiilor, s-a vorbit despre lacunele  și neconformitățile constatate în rezultatul controalelor  anterioare, fiind înaintate cerinţe de înlăturare operativă a deficienţelor existente.