Actualizat pe: 20 noiembrie 2017 |
20.11.2017

La seminarul teoretico-practic, organizat în incinta liceului „Ion Creangă” au participat bucătarii-şefi şi asistenţii medicali din toate instituţiile educaţionale din raion. 

Continuare...
17.11.2017

La întrunire au participat reprezentanţii mai multor întreprinderi de producere şi procesare a alimentelor de origine animală şi ai reţelelor comerciale interesaţi de soluţionarea problemelor ce ţin de lichidarea deşeurilor, a produselor cu termen expirat sau alterate.

Continuare...
15.11.2017

La Direcția Raională pentru Siguranța Alimentelor Anenii Noi a avut loc o ședință operativă  în legătură cu focarul de Pestă Porcină Africană înregistrat în satul Palanca raionul Ștefan Vodă. 

Continuare...
15.11.2017

În mesajul adresat asistenţei, Sergiu Lisnic, șeful DRSA Orhei, a menționat necesitatea conștientizării de către medicii veterinari, crescătorii de animale si pasari și lucrătorii industriei farmaceutice veterinare a importanței combaterii rezistenței la antibiotice, dar și necesitatea implicarii tuturor instituțiilor in prevenirea răspândirii acestui fenomen. 

Continuare...
14.11.2017

Conferinţa a avut loc pe 8-9 noiembrie în  capitala Cehiei, Praga. La ea,cu un mesaj de salut a venit organizatorii forumului și eurocomisarul responsabil pentru sănătatea animală și siguranța alimentelor, dl Vytenis Andriukaitis. 

Continuare...