• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 26 46 40
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Vizita Ambasadorului Lituaniei la ANSAMiercuri, 11 septembrie 2019, Excelența Sa Domnul Kestutis Kudzmantas, Ambasadorul Republicii Lituania în Republica Moldova, a efectuat o vizită de curtoazie la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

În cadrul întrevederii, Directorul General interimar, Ela Malai, a exprimat gratitudine pentru sprijinul acordat Agenției în procesul de dezvoltare și consolidare a capacităților instituționale și umane.

Domnul Ambasador a reconfirmat continuitatea susținerii Părții Lituaniene pentru implementarea obiectivelor naționale în domeniul siguranței alimentelor, prin prisma  unor instruiri ale inspectorilor ANSA, vizite de studiu și altor oportunități.

Experiența Lituaniei prezintă un interes deosebit pentru Moldova și ar putea contribui la implementarea reformelor actuale, în special a angajamentelor asumate în cadrul Acordului de Asociere semnat între Republica Moldova și Uniunea Europeană, a accentuat Dna E.Malai.  

La întrevedere a participat înaltul consilier UE delegat în cadrul Agenției - Dl Zenonas Stanevicius și șefii direcțiilor din cadrul Agenției.