• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 26 46 40
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Reprezentanții ANSA au participat la cea de-a XIV-a ediție a Conferinței Naționale AnticorupțieLa 9 decembrie 2019 a fost marcată Ziua Internațională Anticorupție, stabilită prin rezoluția ONU în anul 2003. Evenimentul a fost organizat de Centrul Național Anticorupție, cu suportul organismelor internaționale PNUD și MAE al Norvegiei. Genericul acestui for a fost ”Abordarea sectorială a corupției: progrese și deficiențe”.

În cadrul conferinței au fost evaluate rezultatele obținute de către entitățile publice pe parcursul anului curent, au fost examinate practicile de monitorizare a implementării Planurilor sectoriale anticorupție și identificate prioritățile strategice pentru perioadele ulterioare.

La lucrările Conferinței au participat: Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi; Prim-ministrul Ion Chicu; Directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandr Esaulenco; Directorul Centrului Național Anticorupție, Ruslan Flocea.

Participanții la acest for au luat cunoștință de exponatele ”Orășelului Integrității”, prin care s-au promovat practicile de fortificare a integrității instituționale.