• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 29 08 00
Linia naţională anticorupţie : 0 800 555 55 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Participarea reprezentanților ANSA la întrunirea a 7-a a Consiliului Coordonator în domeniul de carantină a plantelor al țărilor-membre CSIParticiparea reprezentanților ANSA la întrunirea a 7-a a Consiliului Coordonator în domeniul de carantină a plantelor al țărilor-membre CSI

 

În perioada 5-6 iulie, Directorul general al ANSA, Gheorghe Gaberi și Svetlana Lungu, șefă a Direcției protecția și sănătatea plantelor au participat la a 7-a întrunire a Consiliul Coordonator în domeniul de carantină a plantelor al țărilor-membre al CSI. Ședința cu participarea reprezentanților din 5 state (Belarusi, Kârgâstan, Moldova, Federația Rusa și Tadjikistan) a avut loc în orașul Dușamde, Republica Tadjikistan.

Reprezentanții serviciilor fitosanitare naționale au prezentat informații despre starea fitosanitară al teritoriului, despre asigurarea carantinei fitosanitare în statul respectiv și s-au expus pe marginea subiectelor ordinii de zi. 

 În conformitate cu Regulamentul de creare și funcționare al Consiliului întrunirea a 8-ea va avea loc în anul 2019 la Chișinău.