• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 26 46 40
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

MESAJ DE FELICITARE PENTRU AGRICULTORIStimaţi Lucrători din Agricultură şi Industria Prelucrătoare!

 Echipa Agențâiei Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vă aduce sincere felicitări și urări de bine  cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare.

 Am mai parcurs împreună cu Dumneavoastră încă un an agricol plin de frământări, riscuri, dar şi de frumoase împliniri. La acest sfârşit de toamnă, datorită Dumneavoastră, ţara are în hambare grâul necesar pentru panificaţie, furaje pentru sectorul zootehnic, mere şi struguri în frigidere pentru export şi vinuri deosebite în proces de maturare, care ne vor duce faima în toata lumea.

Prin efort comun reușim să obținem producție de calitate și să  fortificăm astfel domeniul de siguranță a alimentelor. Vă mulțumim pentru buna conlucrare pe care mizăm și în anul viitor.

Ne exprimăm convingerea, că prin munca, experienţa şi harul Dumneavoastră de buni gospodari, veţi asigura agriculturii o creştere constantă, orientată spre culturile cu valoare înaltă, cu utilizarea tehnologiilor moderne şi aplicarea pe scară largă a realizărilor ştiinţei agricole avansate.

Vă dorim sănătate, noi succese, realizări frumoase şi belşug în toate!

 

ELA  MALAI, 

Director General Adjunct ANSA