• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 29 08 00
Linia naţională anticorupţie : 0 800 555 55 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Directorul General ANSA a efectuat o vizită de lucru în raionul NisporeniDirectorul General ANSA a efectuat o vizită de lucru în raionul Nisporeni

La Nisporeni, Dl Gaberi, Director General ANSA, a luat cunoștință de activitatea subdiviziunii teritoriale din acest raion, convocând și o întrunire cu angajații acestei structuri a Agenției.

În alocuțiunea rostită și în răspunsurile la întrebările adresate de către specialiștii locali, Dl Gaberi s-a referit la scopurile de reformare a Agenției, menționând că transformările urmează să conducă la eficientizarea activității acestei structuri de control, apropierea ei de standardele europene. Directorul General a accentuat că reformarea nu are scopul reducerii angajaților și nici de cum nu va afecta activitatea lor. Inspectorii rămân să muncească în teritoriu, ei urmând a fi dotați cu mijloace tehnice moderne, care le vor simplifica munca și vor spori gradul de eficiență.

În altă ordine de idei, Dl Gaberi a vorbit despre intenția conducerii Agenției de a propune ca toate controalele oficiale la întreprinderi, care acum se fac gratis, să fie plătite, conform tarifelor, de către agenții economici supuși controlului. Banii acumulați ar putea fi utilizați și pentru majorarea salariului angajaților ANSA, care în prezent au cele mai mici salarii printre structurile de control de stat.  

 

Serviciul de presă ANSA