• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 29 08 00
Linia naţională anticorupţie : 0 800 555 55 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Azi, la ANSA a avut loc o ședință de lucru cu participarea inspectorilor din domeniului protecției plantelor și a produselor de uz fitosanitar și fertilizanțiÎn cuvântul de deschidere rostit în fața inspectorilor din subdiviziunile teritoriale, Ion Sula, Director General al Agenției a menționat importanța și rolul inspectorilor în asigurarea calitativă a controlului fitosanitar și utilizarea corectă a fertilizanților și a produselor de uz fitosanitar. În răspunsul la întrebările inspectorilor, Directorul General s-a referit la crearea condițiilor de muncă a angajaților ANSA din teritoriu, specificând că această preocupare este una de prioritate pentru conducerea Agenției.

Pe parcursul ședinței, au fost abordate mai multe probleme din domeniul controlului fitosanitar, aplicarea nomenclatorului tarifelor la serviciile prestate, perfectarea actelor la efectuarea controalelor de stat, executarea planurilor de monitorizare a organismelor de carantină și a controlului calității produselor de uz fitosanitar.

La ședința de lucru a participat Ela Malai, Director General Adjunct ANSA.

Mâine, 21 martie, un alt grup de inspectori vor fi instruiți în domeniile de protecție a plantelor și controlului utilizării produselor de uz fitosanitar.