• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 26 46 40
Linia specializată anticorupţie ANSA : 022-290-800 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

ANSA a fost nominalizată – ”Cea mai sigură echipă de audit intern”ANSA a fost nominalizată – ”Cea mai sigură echipă de audit intern”

În legătură cu instituirea Zilei profesionale a auditorului, la data de 02 aprilie 2021, Direcția audit intern din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a participat la evenimentul online:  ”Masa rotunda dedicate zilei profesionale a auditorului (ediția 1), organizată de către Asociația Auditorilor Interni din Republica Moldova.

La eveniment au participat peste 50 de auditori interni din cadrul mai multor instituții publici din țară, iar invitați speciali la eveniment au fost Iurie Pașinschi, secretar general, Ministerul Finanțelor și Petru Rotaru, membru al Curții de Conturi.

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a fost nominalizată pentru categoria ,,Cea mai sigură echipă de audit intern”.

Cu acest prilej, conducerea ANSA aduce sincere felicitări colaboratorilor Direcției audit intern și tuturor celor care au însușit/îmbrățișat această frumoasă profesie de auditor intern.

Felicitări stimați colegi!