• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 29 08 00
Linia naţională anticorupţie : 0 800 555 55 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Agenda evenimentelor ANSA programate pentru 17-20 aprilieAgenda  evenimentelor ANSA programate pentru 17-20 aprilie

17-20 aprilie - Participarea  reprezentantului ANSA, Svetlana Lungu, șefă a Direcției protecția și sănătatea plantelor la Sesiunea a 13-a Comisiei pentru măsuri fitosanitare, organizate de FAO și Convenția Internaționalănațională pentru Protecția Plantelor la Roma, Italia.

17 aprilie - Ședința de lucru cu reprezentanții Asociațiilor rețelelor de comerț PROBIZ. Tema: Recomandările ANSA privind excluderea din circuit și utilizarea produselor alimentare neconforme.

17 aprilie – verificarea inopinată, la solicitarea grupului de părinți, a grădiniței de copii din satul Hristoforovca, Ungheni. (Din grupul de lucru fac parte reprezentanți ANSA, ai Ministerelor Sănătății, Muncii și Protecției  Sociale, Educației, Culturii și Cercetărilor, ANSP)

18 aprilie – control inopinat desfășurat de către inspectorii ANSA la o întreprindere de fabricare a înghețatei.

18 aprilie – Seminar republican cu participarea inspectorilor ANSA, responsabili de certificarea materialului săditor, cu genericul “tehnologiile de cultivare a pomusoarelor si protectia de boli si vatamatori”.

19 aprilie – Vizita Directorului General ANSA, Gheorghe Gaberi la Colegiul Veterinar din Brătușeni, Edineț și la o gospodărie agricolă la semănatul culturilor de camp. (Cu participarea presei).

19 aprilie – verificarea planificată a blocului alimentar (după reparația capital) de la liceul Mihail Sadoveanu din Hâncești.

 

Serviciul de presă ANSA