• :
  • :
Linia Fierbinte: 0 800 800 33 Informații : 0(22) 29 08 00
Linia naţională anticorupţie : 0 800 555 55 Comunicarea Accidentelor de muncă

r Agenţia Naţională
pentru Siguranţa Alimentelor

Șeful DRSA Sângerei a participat la verificarea gradului de pregătire a taberelor pentru odihna de vară a copiilor 

Șeful DRSA Sângerei a participat la verificarea gradului de pregătire a taberelor pentru odihna de vară a copiilor

 

Conform Dispoziției ANSA nr. 07/1-3-45 din 03.05. 2018, șeful DRSA Sîngerei Valeriu. Golban, a participat în cadrul comisiei intersectoriale la evaluarea nivelului de pregătire a taberelor de odihnă și întremare a copiilor pentru sezonul estival 2018 a Asociației Obștești “  Generația Nouă“, tabăra “ Prietenia“ din satul Rădoaia și a Asociației Obștești “Conceb” din aceiași localitate.

La evaluare au mai participat reprezentanții Agenției Sănătate Publică, șeful Direcției generale monitorizarea activității și achiziții publice CNAS,  și colaboratori ai Confederației Sindicatelor.

Conform rezultatelor controlului, la ambele tabere, luîndu-se în considerație recomandările făcute în anul 2017, s-au efectuat reparațiile respective, a fost procurat și renovat utilajul, inventarul și ustensilele atît în blocurile de locuit cît și în sălile de duș, blocurile alimentare și încăperile pentru depozitarea produselor alimentare.

Comisia a ajuns la concluzia că taberele supuse controlului s-au conformat la cerințe pe toate domeniile inclusiv  Siguranța Alimentelor și sunt pregătite pentru deschiderea sezonului de odihnă și întremare a copiilor și adolescenților.