Actualizat pe: 28 septembrie 2016 |
28.09.2016

La Guvern a fost convocată şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova pentru a discuta măsurile ce se impun pentru prevenirea răspîndirii pestei porcine africane pe teritoriul Republicii Moldova.

Continuare...
28.09.2016

În perioada 27 – 28 septembrie 2016 au fost organizate 2 sesiuni de instruiri (la Chișinău și Briceni) pentru medicii veterinari din Moldova în contextul programului de dezvoltare a cooperării și promovare a democrației pentru implementarea proiectului „Consolidarea capacităților instituționale pentru monitorizarea, eradicarea și controlul maladiilor contagioase la animale”. 

Continuare...
28.09.2016

  Direcția Raională pentru Siguranța Alimentelor Nisporeni a organizat un seminar de instruire cu genericul ,,Cerinţele sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor  în instituţiile de alimentaţie publică”. 

Continuare...
28.09.2016

Ziua Mondială de Luptă împotriva Rabiei (turbării) se marchează anual la 28 septembrie, ca urmare a deciziei Alianței Mondiale pentru Controlul Rabiei.

Continuare...
27.09.2016

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), în parteneriat cu proiectul „Îmbunătățirea siguranței alimentelor în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu suportul financiar al Ministerului Federal  pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ), lansează activități de modernizare a sectorului avicol.

Continuare...